Üzleti angol, tárgyalástechnika

Egyéni és csoportos oktatás több mint 15 éves tapasztalattal. Egyik szakterületem a gazdasági nyelv mind angolból és franciából, amelyet kiegészít több éves szakmai pályafutásom elsősorban kommunikációs, PR és marketing területen.
Üzleti angol, Kertai Katalin

Budapesten, Zuglóban tartok vállalatvezetők, menedzserek számára felkészítőt szakmai interjúkra angol nyelven és (többek között) prezentációkat készítünk tárgyalásokra.

Megtisztelő számomra, hogy nagyvállalatok vezetői, menedzserei fordulnak hozzám bizalommal a szakmai angol nyelvtudásuk fejlesztésével. Nemzetközi Kommunikáció szakon szerzett Közgazdász diplomámnak köszönhetően érdemben és hatékonyan tudunk együttműködni azért, hogy biztos legyen a siker a tárgyalásokon. Köszönöm a bizalmat!

Kapcsolatfelvétel

06 30 470 9958

katalin.kertai@gmail.com

Bemutatkozó oldalam

“A tanítást szívügyemnek tekintem, ezért minden tanulóm felé teljes figyelemmel fordulok, a tanítási módszert személyre szabottan alakítom ki az egyes tanulók tanulási tempójához igazítva, hogy mindenki számára kortól függetlenül elérhetővé váljék a biztos nyelvtudás és beszédkészség.” Kertai Katalin

Kertai Katalin bemutatkozás