Zöld Út Nyelvvizsga felkészítés

Gazdálkodási mendzsment angol szaknyelv, középfok (B2)

Nyári félintenzív tanfolyam középfokú nyelvvizsgára készülőknek

“Garantálom, hogy ha te is beleteszed azt az energiát ebbe a 24 tanórába amit én, ősszel  sikeresen teszed le a Zöld Út Nyelvvizsgát!”

A nyelvtudással kitárul a világ!

Zöld út nyelvvizsga felkészítés

Sokan készülnek ősszel letenni a Zöld út nyelvvizsgát. Nagy tapasztalatom van a nyelvvizsgára való felkészítésben és a közös munkának hála szinte kivétel nélkül mindenki sikeresen vizsgázott. (A referenciák között találod az ajánlásokat.)

Ősszel kezdődik a nyelvvizsga szezon és jól tudom, hogy mennyire nem könnyű egyedül felkészülni úgy, hogy közben csábítanak a nyári tevékenységek. Éppen ezért indítok egy félintenzív tanfolyamot azoknak, akik szeretnek biztosra menni!

Kedvelt szakterületem a nyelvvizsgákra való felkészítés, már több ezer tanulót készítettem fel, természetesen a sikert szem előtt tartva. Várlak szeretettel a nyári tanfolyamon!

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik…

Zöld út nyelvvizsga felkészítő
Zöld út nyelvvizsga felkészítő
Zöld út nyelvvizsga felkészítő

És végül azoknak a kedves tanulóknak is ajánlom, akik idő hiányában a magánórákra nem jutnak be. Részben értük is hoztam létre ezt a tanfolyamot.

Az én sikerem a diákok sikere! A tanfolyamon valóban tanulunk, érdekes, vidám órákon sajátítjuk el az anyagot, minimális házi feladattal.

A csoport létszáma

A tanfolyamokat kizárólag kiscsoportok számára tartom. A résztvevők száma maximum 4 fő lehet. Ez a létszám megfelelő arra, hogy alkalmazkodni tudjak minden tanulóhoz, összeálljon a megfelelő tempó és kellően interaktív legyen az óra.

Az órák száma

A tanfolyam egy hónapig tart, heti két alkalommal találkozunk, alkalmanként 3x45 percet tanulunk kisebb szünetekkel. Az órák száma összesen: 24 tanóra

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja: 60 000 Ft. A jelentkezést kizárólag előleg befizetésével fogadjuk el. Az előleg összege: 20 000 Ft. A tanfolyam fennmaradó összegét az első napon kérjük befizetni. A tanfolyam megkezdése előtt találkozunk, megismerkedünk, egy rövid tájékoztató óra keretében.

Időpont

A tanfolyam időpontja: Hamarosan!

Helyszín

Budapest, Zugló - A 3-as, 32-es villamos vonalán, az Örs vezér teréhez közel. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, a belvárosból is könnyen elérhető.

Garantálom, hogy ha te is beleteszed azt az energiát ebbe a 24 tanórába amit én, ősszel sikeresen teszed le a nyelvvizsgát.

Angol nyelvoktatás Zuglóban

Tanítványaim ajánlásai, akik már sikeresen letették a Zöld út nyelvvizsgát.

kertai katalin referenciák

Mónika

"Egy évig jártam Katihoz angol órákra (heti 1 órában), és nagyon hálás vagyok neki, hogy segített megtalálni számomra a legmegfelelőbb nyelvvizsga típust, ami a diplomámhoz kellett; A Zöld út gazdálkodási menedzsment vizsgáját. Mindenkinek ajánlom Katit aki sikeres vizsgát szeretne tenni. Minden témakört közösen kidolgoztunk, minden lehetséges szituációt begyakoroltunk - garantáltan nem érhet meglepetés. Sok tanárhoz jártam Kati előtt de sajnos az igeidők feléig sem jutottam. Katinál viszont görcsölés nélkül jutottam el a sikeres nyelvvizsgáig."

Kertai Katalin ajánlások

Péter

"A BGF gazdálkodási és menedzsment levelezői szakára jártam, de miután nem kaptam meg a diplomámat, mert nem volt meg a szakmai nyelvvizsgám, úgy döntöttem, hogy magántanárt keresek fel. Katit egy ismerősöm ajánlotta, aki már korábban sikeresen levizsgázott, és nála készült fel a vizsgájára. Ugyan én először a BGF szakmai vizsgáját szerettem volna letenni, Kati inkább a Zöld út vizsgát ajánlotta, mert a nyelvtan nem erősségem, és sok időt nem akartam a készülésre szánni. Úgy érzem egy óra Katinál felér egy félévvel, amit máshol a nyelvi képzéseken csoportban lehet elvégezni. Mindenképpen tudom ajánlani mindenkinek aki vizsgára készül, hogy magántanárhoz menjen, mert ég és föld a kapott képzés minősége, elsősorban azért mert egyénre szabott, és sok lehetőség van a szóbeli feladatokra készülni, amire máshol nincs mód. Kati egyébként az eddig megismert tanárokhoz képest sokkal szebben, brit akcentussal beszél, és a tudása is kiemelkedő. Végül sikeresen levizsgáztam a rengeteg tőle kapott segítségnek köszönhetően."

Kertai Katalin ajánlások

Anikó

"Katihoz két csoporttársammal jártam néhány hónapig, hogy meg tudjuk szerezni a Zöld Út szakmai nyelvvizsgáját. Az órák jó hangulatban, de hatékonyan teltek. Sok hasznos információt kaptunk arról, hogy hogyan kell szakmai levelet írni, rengeteg gyakorlati példával. A szóbeli résznél külön a grafikonelemzésnél Kati logikusan végigvezette, hogy miként építsük fel az elemzést. Olyan trükköket, mintákat gyakoroltunk be, ami kizárta, hogy a vizsgán elrontsuk ezt a feladatot. Azt kell, hogy mondjam, hogy a vizsgán már nem ért nagyon meglepetés. Talán ez a felkészítésének a legnagyobb előnye, hogy minden helyzetre, minden kérdésre előre begyakoroltuk, kidolgoztuk a megoldásokat. Egyedül biztos, hogy nem sikerült volna a készülés, és így a barátaimmal még kellemesre is sikerült. Kati fesztelen hangneme, barátságos hozzáállása mindenkin amúgy is sokat oldott."

Jelentkezés

Tanuljunk együtt vidáman, könnyedén és hatékonyan, ahogy talán eddig még soha nem tanultál! Nagy szeretettel várlak Téged is az óráimon!
További információt az Adatvédelem menüpont alatt találsz.
Zöld út nyelvvizsga weboldal

További információ a Zöld Út Nyelvvizsgáról

"A vizsga azt méri, hogy a vizsgázó szaknyelvi kommunikációs helyzetekben (szóban és írásban) milyen szinten képes a nyelvet használni. A szaknyelvi vizsga alapját tehát azok a kommunikációs helyzetek, szándékok és feladatok határozzák meg, amelyekbe a vizsgázók várhatóan kerülhetnek. A szaknyelvi kompetencia a négy fő nyelvi készség (olvasott szöveg értése, hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) segítségével valósul meg."